Lovely friends ♥

Halloj! Just nu i skrivande stund sitter jag i bilen. På väg till gullvik. Igår vid 2 tiden så for jag till felicia o träffa hon, sara och sabbie. Har inte träffar sabbie sen avslutning, saknad brud asså!

Iaf så var vi typ där sen gick vi o käka pizza sen skjutsade felicias mamma in oss till hemma kväll. Vi köpte en film och jag kan säga att den var så fruktansvärt dålig! Uschhhh...

Felicas mamma skjutsade oss till sara och vi sov där   

Det var nog allt, pussss

                                                  


Im overboard, and i need your love to pull me up

haha, det här är typ det enda inlägget på länge som jag inte har inlett med något sånt här: Hej Bloggen! sorry för dålig uppdatering men. Det var inte så länge sen jag skrev ett inlägg. Iallafall så iförrgår tror jag de va så var jag och mammi på stan. Fick hem some good stuff men nu kan jag berätta att jag typ pank! Haha, dags att börja spara!
Nästa dag så for jag till Sörberga och sov hos min fina vän Sara! Myss de!
 
Annars då? Jo imorgon blir det kuligheter med flickorna Sara och Emma för våra föräldrar skulle typ bort på nån sak. Sen tycker jag oxå att vädret borde bättre! så himla trist asså, ba regn o regn! JAG VILL HA SOL!!!!! GIVE ME THE SUN BACK!
Det var nog allt, och jag ska försöka blogga offtare. Pussss!
 
Ni får en liten bild bomb, allt från det jag köpte till stan från bilder sen cupen!
 
 
 
 
 

Cause where would i be, if you didn't believe

Hej alla fina! Nu äre såhära att jag inte har hunnit blogga typ aas länge, men jag har ursäkter, I've got many reasons. Bra elr dåliga vet jag ej men, iaf så har vi flyttat till stugan. Och där är internet absolut sämst, asså det suger. Sen har jag typ varit upptagen, elr har ju kommit hem från turkland och varit på fotbolls cup och allting. Så ja :)
 
Så som jag sa så har jag nyss kommit hem från fotbolls cup. Om ni vill veta det gick så åkte vi ut i 8:delsfinal i A-slutspel. Så himla surt asså, vi hade hela matchen typ sen så vart det förlängning. Gold and goal, och då var vi typ hela tiden på deras planhalva och sen så slarvade jag bort bollen så dom fick ett anfall och gjorde mål. Då det sög ju.
 
MEN JAG KAN BERÄTTA EN ANNAN SAK SOM VERKLIGEN INTE SUGER! JAG SKA FARA PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT I STOCKHOLM DEN 23 APRIL!!!!
asså gud jag är så lyckligt, så himla glad. Ska fara med Emma och vi ska hare bäst! Asså gud, jag längtar så sjukt mycket!! ÅHHHHH...
      
 
 
 
 
  
 
                                               
 
ÅÅ jag dör, så snygg, så underbar, så bäst. LÄNGTAR!!